Asa ceva? Canibalism in Franta, si tocmai la Paris?

Asa ceva? Canibalism in Franta, si tocmai la Paris?

Trei barbati au fost arestati intr-o suburbie a Parisului (n.r. Clichy-sous-Bois) dupa ce au atacat si muscat de fata un alt barbat, dupa care au mancat bucatile de carne smulse in urma muscaturilor!?

Si sa vezi ce mai inseamna tulburare ideologica provocata de progresism si de imbecilitatea intitulata ipocrit “corectitudine politica”: pentru Le Parisien, ingerarea carnii de om nu mai poate fi numita sub auspiciile corectitudinii politice canibalism, ci …antropofagie!?

Initial am avut mari rezerve cu privire la aceasta stire, fiindu-ne efectiv inca destul de greu de crezut si de procesat o asemenea informatie.

Asa ceva? Canibalism in Franta, si tocmai la Paris?

Barbatii arestati pentru “antropofagie” (n.r. potrivit Le Parisien) sunt originari din Africa, mai exact din Republica Capului Verde, fosta colonie portugheza. Ei au atacat un barbat care a trecut in jurul orei 18:00 pe o alee din suburbia Clichy-sous-Bois.

Victima a reusit sa lupte impotriva atacatorilor, ranindu-l pe unul dintre acestia la glezna, inainte ca politia sa vina putin mai târziu si sa-i aresteze pe cei trei africani.

Ironia este ca atat victima canibalilor cat si unul dintre atacatori, cel care a fost ranit la o glezna, au fost transportati la acelasi spital, la spitalul Montfermeil.

Note/Referinte:

[1] Le Parisien

[2] breitbart.comloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Peste 1500 de parfumuri de contrabanda descoperite la frontiera, Foto:politiadefrontiera.ro
Peste 1500 de parfumuri de contrabanda descoperite la frontiera

Peste 1500 de parfumuri de contrabanda descoperite la frontiera Un cetatean strain a incercat sa introduca ilegal in tara pe...

Închide