Asociaţia “Autisme Vaccinations” din Franţa va porni o actiune in justitie impotriva a patru firme farmaceutice

Asociaţia “Autisme Vaccinations” din Franţa va porni o actiune in justitie impotriva a patru firme farmaceutice, pe care le considera vinovate pentru inducerea autismului prin vaccinare, potrivit leparisien.fr.

Martine Ferguson-André este de parere ca vaccinurile se afla la originea declansarii autismului fiului sau. Acesta este de altfel si principalul motiv pentru care s-a hotarat sa porneasca o actiune in justitie impotriva a patru firme farmaceutice (Sanofi, Pfizer, Eli Lilly si GlaxoSmithKline).

Actiunea in justitie impotriva producatorilor de vaccinuri face parte din strategia unei adevarate miscari impotriva vaccinarilor obligatorii, iar la baza acestor demersuri stau de cele mai multe ori parintii copiilor care au avut de suferit in urma vaccinarii, suferind de efecte secundare grave sau chiar autism. Pana acum, aproximativ 100 de familii s-au alaturat acestui demers.

Asociaţia “Autisme Vaccinations” din Franţa va porni o actiune in justitie impotriva a patru firme farmaceutice, pe care le considera vinovate pentru inducerea autismului prin vaccinare

Familiile din Franta intentioneaza sa obtina despagubiri substantiale pentru vatamarile suferite de copiii lor in urma “vaccinarii pediatrice”, pe care o considera responsabila de inducerea autismului in randul copiilor lor.

“Numarul cazurilor de autism aflate in crestere poate fi explicat numai prin vaccinare. Trebuie investigata situatia. Ne aflam abia la inceputul acestei actiuni.”, a declarat  Martine-Odile Bertella-Geffroy, avocat, fost investigator al Directiei de Sănătate Publică al TGI din Paris

Dupa ce fiul ei s-a imbolnavit de autism, Martine Ferguson-André a devenit unul dintre cei mai inversunati actvisti impotriva vaccinarilor obligatorii. Ea considera ca fiul sau s-a imbolnavit de autism dupa ce a primit cinci vaccinari la varsta de zece luni.

 

 loading...


loading...Comments

comments

About The Author