Aveți grijă ce vă doriți! O activistă finlandeză pro migranți omorâtă, suspectul fiind fostul iubit, un refugiat palestinian

Presa din Finlanda scrie despre cazul activistei progresiste Sanni Ovaska, ucisă săptămâna trecută, suspectul fiind fostul iubit, un refugiat palestinian. O controversată susținătoare a cauzei pro migranți, cunoscută nu doar pentru răspândirea în masă a mesajelor pro migrație ilegală în Europa, dar și pentru mesajele împotriva albilor, postate pe conturile sale de socializare.

Finlandeza Sanni Ovaska îmbrățișase în așa măsură cauza progresistă, încât ajunsese să posteze pe rețelele de socializare mesaje pline de ură la adresa albilor europeni care își manifestau îngrijorarea cu privire la venirea unor mase mari de imigranți afro-asiatici în Europa.

Foto: VK.com
Foto: VK.com

Potrivit informațiilor preliminare din anchetă, suspectul principal de uciderea activistei finlandeze este chiar fostul său iubit, Hasan Alqina, un refugiat palestinian, care după uciderea tinerei s-a sinucis și el.

Sanni Ovaska era o tânără finlandeză atletică, frumoasă, energică, deschisă culturilor noi, cu o mentalitate în favoarea unei societăți multietnice și multiculturale, implicată în mare parte din acțiunile organizațiilor progresiste din țara sa, participând la diverse acțiuni care-și propuneau reformarea societății.

Foto: VK.comloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
O batrana de 71 de ani: "De ce Rusia poate sa revendice CRIMEEA pe care Rusia candva a dat-o Ucrainei si de ce Romania nu poate sa revendice teritoriile dintre Prut si Nistru?"
Ninel PEIA: “Mă tem că începe dezmembrarea României!”

"(...) momentul în care ne aflăm mă obligă să devin mai nesuferit ca de obicei. (...) un an în care...

Închide