Bogdan Chirieac despre Kovesi: “Este o înfrângere pentru România”

Prefigurata câștigare a postului de procuror-șef european în urma unor jocuri oculte la nivelul Parlamentului European de către Laura Codruța Kovesi, fosta șefă a DNA-ului proaspăt revocată din această funcție, nu este văzută de către analistul politic Bogdan Chirieac ca fiind un beneficiu pentru români, ci ba chiar dimpotrivă: “Este o înfrângere pentru România”.

“Sosirea de azi a doamnei Kovesi pe aeroportul de la Otopeni este o înfrangere pentru România. Războiul acesta româno-român, războiul care a devastat țara noastră, s-au întamplat toate lucrurile acelea abominabile și Europa a considerat ca în România acel razboi era binevenit. Nu aveți a spune nimic din acest punct de vedere.

Opinia Europei a fost fără nici un echivoc. În rest, sigur că doamna Kovesi o fi convins sau nu a convins parlamentarii, însă nu despre asta este vorba, fiindcă votul a fost integral politic, la modul poruncă. Partidul Popular European, la cererea Germaniei, a votat în favoarea doamnei Kovesi.”, a spus Bogdan Chireacloading...


loading...Comments

comments

About The Author