Ce-a căutat ministrul pădurilor în vizită la spitalul aflat în construcție la Leţcani?

Guvernul Orban specializat în blocaje şi tunuri!

După ce au blocat procesul legislativ din Parlament, contestând toate legile propuse de opoziţie la CCR, PNL-iştii trec acum la o nouă etapă. Blochează şi proiectele administraţiei locale!

Jalnică prestaţia miniştrilor liberali Costel Alexe şi Nelu Tătaru. Cei doi s-au dus duminică glonţ la Leţcani, în campanie electorală, folosindu-se fără nicio jenă de vremelnicele lor funcţii guvernamentale.Spitalul mobil iniţiat de conducerea Consiliilor Judeţene Iaşi şi Neamţ se va face indiferent de piedicile liberalilor, dar comportamentul cuplului Alexe-Tătaru dovedeşte cinism peste măsură.

N-am auzit ca ministrul Tătaru să fi mers weekendul trecut în vreun spital din Iaşi sau să aibă vreo întâlnire cu şefii de spitale, în condiţiile unei creşteri îngrijorătoare a numărului cazurilor de COVID-19. În schimb, ministrul Tătaru s-a dus pe post de afiş electoral la Leţcani, pentru amicul său de partid Alexe.Viaţa locuitorilor din Moldova este mai importantă decât interesele electorale de moment ale liberalilor.

Însă echipa de zgomote a PNL nu poate să mimeze la infinit guvernarea, ci va trebui să şi facă proiectele pe care ni le tot vânturau când erau în opoziţie. Nu mai auzim nimic de autostrăzile desenate apăsat cu carioca peste harta Moldovei, nici de alte investiţii de sute de milioane de euro în infrastructură. Momentul adevărului se apropie cu repeziciune, circul pus în scenă de PNL nu mai ţine!”, a declarat deputatul Bogdan Cojocaruloading...


loading...Comments

comments

About The Author