Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate? Intr-o cladire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari in domeniul cipurilor RFID!

Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate? Intr-o cladire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari in domeniul cipurilor RFID!

Sunt multi cei care vor alege sa ignore toate aceste semne, ba chiar sa faca anumite ironii in legatura cu aceasta tema. Insa tinand seama de incarcatura speciala legata de acest subiect, pentru ce ar fi ales proprietarii acelei cladiri sa afiseze atat de ostentativ semnul 666 si asta chiar intr-o unitate de cercetare a chipurilor RFID ce ar urma sa ajunga sa fie implantate pe viitor in corpurile a milioane de americani?

In fotografia de mai sus este vorba de o cladire din New York, numita 666 Fifth Avenue, unde se fac cercetari in domeniul cipurilor RFID. Pe cladire este afisata ostentativ de mare cifra 666, si nu este vorba de numarul strazii cum ar putea crede unii, ci face parte din numele sau, “666 Fifth Avenue”, de altfel cladirea fiind situata intre  strazile 52 și 53 din Midtown Manhattan, New York.

Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate? Intr-o cladire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari in domeniul cipurilor RFID!

Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate! Intr-o caldire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari in domeniul cipurilor cipuri RFID!, Foto: facebook.com

Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate? Intr-o cladire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari in domeniul cipurilor RFID!, Foto: facebook.com

“Nu conteaza daca credeți in aceste lucruri sau nu, ei cred in ele și este mai mult decat suficient pentru a va oferi frisoane, deoarece aceștia lucreaza in contratimp pentru a face sa se intample.(…)

In aceasta cladire opereaza și face cercetari in cipuri RFID destinate pentru a fi implantate in mana ta dreapta … semnul fiarei. Ei folosesc un sistem de operare numit ” “. Numele Lucent este, de asemenea, izbitoare similar cu Lucifer.
Aceste cipuri sunt deja utilizate. Congresul american a inmanat autoritații guvernamentale sa microcipeze unele persoane in decembrie 2016.”, scrie Dacul Mailo intr-o postare pe facebook

Proprietarul cladirii este miliardarul Jared Kushner, un cunoscut dezvoltator imobiliar si investitor american, publicist si Consilier Superior al socrului sau, presedintele Donald Trump. Acesta a fost sponsorizat de catre controversatul miliardar George Soros cu 259 milioane de dolari.

Numai alaturarea simbolurilor si a numelor  implicate in aceasta “afacere”, reprezinta deja destul de mult cat sa ne facem o oarecare idee despre rostul proiectului initiat si al obiectivelor urmarite.

Foto: facebook.comloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Halucinant, musulmanii ii cer reginei sa se converteasca sau sa paraseasca Marea Britanie!
Halucinant, musulmanii ii cer reginei sa se converteasca sau sa paraseasca Marea Britanie! (VIDEO)

Halucinant, musulmanii ii cer reginei sa se converteasca sau sa paraseasca Marea Britanie! Incredibilul s-a produs deja in Anglia, acolo...

Închide