Codrupția se umple de dosare penale?

Auzim “pe surse” că pentru coana Luluța urmează zile negre, pentru că în sfârșit se umple și Codrupția de dosare penale. Punctul culminant al scandalului va debuta odată cu aducerea în spațiul public al unui al treilea dosar deschis pe numele Luluței.

Suntem curioși cum vor acționa toate jivinele care acum șchiaună de disperare și fac diverse flashmob-uri ambulante pe străzile României pentru a salva pielea Luluței.

Antena 3 anunță că un al treilea dosar o va “juli” serios pe Codrupția. Potrivit Adinei Anghelescu, există 18 dosare care o privesc pe Kovesi și pe subalternii săi, iar “următorul dosar va bubui în curând”.

„Kovesi și subalternii de la unitatea de elită au ajuns acuzați de felul în care au înțeles să cerceteze abuziv. Kovesi a spus și minciuni, nu are nicio relevanță că nu este semnat procesul verbal care i-a fost dat. (…) Eu am văzut și disperare. Eu sunt convinsă că deși în fața opiniei publice vine și face dezvăluiri ca e nevinovată, știe foarte bine ce s-a întâmplat în DNA. Cred că următorul dosar va bubui în curând. Acesta este numai începutul”, a dezvăluit Adina Anghelescu la Antena 3

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atare

Car cu voi


loading...


loading...Comments

comments

About The Author