Copiii lui Brucan vor la Ciolan! Andrei Covaci, insuratelul “spontan” de la USR

Copiii lui Brucan vor la Ciolan! Andrei Covaci, insuratelul “spontan” de la USR, este tipul care a facut circul din strada de la proteste cu asa zisa “cerere in casatorie”. Unii nu vor sa recunoasca manipularea nici macar daca aceasta ii “musca” de nas, insa ea este in unele cazuri atat de evidenta si de strigatoare la cer, incat efectiv nu te mai poti abtine sa nu vorbesti despre toata aceasta mascarada.

“Copiii lui Brucan vor la Ciolan!
Azi îl prezentăm pe Andrei Covaci, membru al partidului SalvațiRomânia, fost candidat la Deputați, cel care asigură transmisia live din Piața Victoriei, ore întregi, zi de zi.
Deghizat sub forma unui protestatar obișnuit, miza prezenței lui Covaci în stradă este accederea la putere a partidului său și, implicit, obținerea unei funcții pentru el. El este cel care a făcut circul din Piață cu ”cererea în căsătorie”, care a avut ca rezultat încheierea unei logodne ”civile” în ziua următoare, care a fost Luni! Mai cunoașteți pe cineva care s-a logodit în ziua de Luni???
Poza în care împinge roaba este din timpul campaniei electorale! În poza cu Paleologu este un șoricel, cam ca Dragnea lângă Trump.
“, scrie pagina de facebook Nusuntemmanipulați

Copiii lui Brucan vor la Ciolan! Andrei Covaci, insuratelul “spontan” de la USR

“Zecile de mii de oameni revoltați pe bună dreptate au impresia că toți cei din stradă sunt ca ei: anonimi, sinceri și dezinteresați.
Iată însă că există un grup omogen de activiști de partid, format în decursul ultimilor 5 ani pe filiera SNSPA-Băsescu-Macovei-Nicușor Dan, și care seară de seară sunt prezenți și controlează tot ce se scandează și mesajele care se expun. Nu permit intonarea strofei a patra a Imnului Național (”Preoți cu crucea-n frunte, căci oastea e creștină…”) sau pancarte cu alte solicitări decât cele care demonizează PSD-ul și preamăresc DNA-ul. Doamne ferește să amintească cineva de defrișările ilegale, de plagiatul lui Koveși, de controlul politic al DNA sau de abuzurile ANAF-ului, de exemplu… Orice indezirabil este evacuat folosindu-se intimidarea, scandalul și agresiunea fizică, de către o ”Brigadă de intervenție”.
Elementul definitoriu al acestui grup este ideologia GDS-istă, radiată prin ”Revista 22”, ambele înființate de către Silviu Brucan în 1990. Brucan a fost în anii 1946-1955 propagandistul șef al Partidului Comunist, prin ziarul ”Scânteia”, a fost conducătorul grupului secret cominternist până în 1989, iar după Revoluție a fost conducătorul de facto al României și eminența cenușie a distrugerii țării și a spiritului național.
Brucan a fost cel care l-a adus pe Soroș în România și cel care a pus bazele propagandei defetiste, anti-naționale și anti-creștine. Ideologia și principiile lui Brucan au fost preluate de discipolii Liiceanu, Pleșu, Cărtărescu, Patapievici, Pippidi, Toma, care au folosit banii lui Soroș și le-au transformat într-un sistem paralel de educație a tinerilor, prin intermediul ong-urilor sale.
Cei pe care îi vedem acum în stradă cu portavoci și care se bagă tot timpul în față, cu un tupeu super-inflamat, sunt produsul propagandei soroșiste inițiată de Silviu Brucan în urmă 27 de ani… Se poate spune, ideologic vorbind, că sunt ”Copiii lui Brucan”, mai adauga pagina Nusuntemmanipulați

Sursa:Glasul.infoloading...


loading...Comments

comments

About The Author