Daniel Gheorghe: “Macron repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea acomodarii cetațenilor francezi cu atentatele teroriste”

Deputatul Daniel Gheorghe: “Candidatul Sistemului din Franța, Macron, repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea acomodarii cetațenilor francezi cu atentatele teroriste”.

Deputatul Daniel Gheorghe nu ezita sa-l critice pe Emmanuel Macron, pe care il considera “candidatul Sistemului din Franta” pentru o declaratie controversata a acestuia, in care spune in linii mari ca cetatenii francezi ar trebui sa se “obisnuiasca” de acum inainte cu atentatele teroriste, ca si cum acestea ar face parte din viata cotidiana(!?).

Exista si in Romania politicieni care au avut de-a lungul vremii declaratii si afirmatii ciudate, insa aceasta declaratie a lui Macron ni se pare de departe una de-a dreptul deplasata, mai ales in contextul in care se gaseste Franta acum, supusa unor atacuri atat de barbare si tu sa vii cu o asemenea declaratie plina de ipocrizie si demagogie.

Deputatul Daniel Gheorghe: “Macron repeta ideea cu terorismul drept parte din viata cotidiana si sustine necesitatea acomodarii cetatenilor francezi cu atentatele teroriste”

Intr-o postare de pe contul sau de facebook, deputatul Daniel Gheorghe critica si el de asemenea aceasta declaratie a candidatului la presedintie in Franta, Emmanuel Macron:

Omul politic nu se vede după studii și profesii, ci după cuvinte și fapte. Candidatul Sistemului din Franța, Macron, repetă ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiană și susține necesitatea acomodarii cetățenilor francezi cu atentatele teroriste. Într-o țară în pragul anarhiei și în declin accelerat, acest mesaj ipocrit și defetist face mai mult rău decât orice decizie economică ori socială pe care o poate lua un guvern. Să spui asta e precum ai cere oamenilor să se acomodeze cu crimele împotriva umanității ori cu ciuma. Mâine, în Franța, nu este despre stânga și dreapta, ci despre supraviețuire. Non, non, non, a la Macron!

Sursa: Glasul.infoloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate? Intr-o cladire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari in domeniul cipurilor RFID!, Foto: facebook.com
Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate? Intr-o cladire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari in domeniul cipurilor RFID!

Cele mai negre cosmaruri ale crestinilor devin realitate? Intr-o cladire din New York numită 666 Fifth Avenue se fac cercetari...

Închide