Daniel Gheorghe: “Tot înainte spre “comunismul roz”! Nu este rolul școlii să predea copiilor teorii controversate, teorii extremiste sau tot felul de bizarerii. Sper că Președintele o va promulga!”

În cadrul unei declarații politice intitulate “Tot înainte spre “comunismul roz”!”, rostită în Parlamentul României, deputatul Daniel Gheorghe afirmă că “nu este rolul școlii să predea copiilor teorii controversate, teorii extremiste sau tot felul de bizarerii” și că speră că președintele va promulga această lege, făcând referire la legea care interzice propaganda ideologiei de gen în instituțiile de învățământ din România.

“Declarația mea politică de astăzi se numește “Tot înainte spre “comunismul roz”!”. Au fost niște discuții și s-a aprobat o lege în Senat care după cum se știe vizează împiedicarea copiilor să aibă acces la o formă de îndoctrinare ideologică.

Foto: captură facebook

Se vorbește de așa zisa ideologie de gen care este o năstrușnicie. Practic fiecare se poate crede ba femeie, ba bărbat. Știu că e un caz celebru în care mare universitar se credea viezure la un moment dat, deci putem să trecem prin toate stările posibile.

Dar e o lege normală, o lege banală adoptată de Parlament. De ce ar fi putut ea să provoace o mare nedumerire? S-au trezit toți radicalii progresiști, neo-marxiști, cum vreți să le spuneți, pornind de la brigada roșie din USR și până la ONG-urile care se activează la comandă de fiecare dată când cineva vorbește des libertate personală, de morală sau vorbește de valori fundamentale în societatea românească.

Nu mai mult… am văzut cum se încearcă a se spune că această lege ar avea legătură cu egalitatea de șanse între femei și bărbați. O aberație! Nimeni nu pune la îndoială așa ceva, ba din contră, dimpotrivă. Ba au venit niște domni de la universitari, care ne-au spus că se încalcă tot felul de legi, că se încalcă libertatea academică…. Poate vorbim odată și de impostura universitară!

Ideologia de gen vine de la o aberație: că genul nu vine de la datul biologic. Pur și simplu, fiecare poate considera orice. Asta nu înseamnă că o teorie radicală, o teorie controversată nu se poate dezbate într-un mediu academic. Complet fals! Înseamnă că nu este o chestiune recomandată ca un copil de școală primară să învețe despre tratamentul hormonal în vederea schimbării sexului natural. Sau un copil să creadă că are un gen fluid: că dimineața se trezește băiat, iar seara se culcă fetiță.

De asemenea, sunt anumite chestiuni absolut nefirești care derivă din această ideologie, care este un construct neomarxist, care ține de dogmele lui Lukacs, Gramsci și Marchiuse. Pentru că mă uit la oameni care au pretenții de intelectuali și care-și pun în spate pe Eminescu, Iorga și Maiorescu, și cum de fapt ei reiau diatribele marxismului cultural.

(…) Nu este rolul școlii să predea copiilor teorii controversate, teorii extremiste sau tot felul de bizarerii. (…) Vreau să spun că sper că Președintele României va promulga această lege””, a spus Daniel Gheorghe în Parlamentul Românieiloading...


loading...Comments

comments

About The Author