Departamentul de Stat al SUA deplânge “atacurile verbale la adresa unui filantrop”: George Soroș!? Marx mă dracu’!

Departamentul de Stat al SUA deplânge “atacurile verbale la adresa unui filantrop”: George Soroș!? Marx mă dracu’!

Dacă nu cumva ți-ai petrecut ultimii ani abandonat pe undeva prin vreo sălbăticie exotică si fără nici un fel de posibilitate de a mai lua legătura cu lumea exterioară și să mai afli vești din România, fie ele chiar și deformate și denaturate de către propaganda mainstream tot mai accentuată a sistemului, ultimul raport cu privire la  situația drepturilor omului în România pe anul 2017 ți se va părea absolut revoltător.

De ce? Fiindcă este un document mincinos, care nu reflectă in nici un fel realitatea de la fața locului. Păi ori te deplasezi la fața locului să vezi cu ochii tăi situația reală, ori nici nu mai scrii / publici dracului asemenea mizerie de document, sub pretextul nobil, dar foarte ipocrit, de a-ți păsa de drepturile omului din România. 

Raportul făcut public de către Departamentul de Stat al SUA cu privire la situația drepturilor omului din România ori este scris prin ploșnițăriile soroșiste, ori deja extrema stânga o fi infestat iremediabil in SUA  Departamentul de Stat. Cine o fi oare “filantropul“ extern impotriva caruia au fost cele mai multe “atacuri verbale“ în România în anul 2017?

“Politicians and the media ascribed negative actions to him, such as controlling an “invisible army” and paying for activities of opposition parties.“, se arată în raportul publicat de către Departamentul de Stat al SUA

RO: “Politicienii și mass-media i-au atribuit acțiuni negative, cum ar fi controlul unei “armate invizibile” și plata pentru activitățile partidelor de opoziție.”

Departamentul de Stat al SUA deplânge “atacurile verbale la adresa unui filantrop”: George Soroș!? Marx mă dracu’!

Una dintre puținele reacții din mediul politic din România la acest raport revoltător publicat de către Departamentului de Stat al SUA îi aparține deputatului Daniel Gheorghe, care sesizează și el la rândul său maniera părtinitoare și tendențioasă exprimată în raport.

“Mă surprinde raportul Departamentului de Stat al SUA cu privire la drepturile omului în România. L-am citit și am remarcat cu surprindere că este plin de stereotipii corect politice și pare scris de ONG-urile stângii radicale deconstructiviste care funcționează pe teritoriul României.

Această înfățișare a românilor drept un fel de primitivi violenți, corupți, xenofobi și care discriminează tot ce se poate în jurul lor este profund greșita și contribuie la tensionarea artificială a legăturilor dintre cele 2 națiuni prietene, americana și română. Doar prin dialog și cunoaștere reciprocă putem dezvolta parteneriatul strategic, iar nu prin “lucrări de control” care iau la țintă în mod neprofesionist și profund subiectiv Parlamentul României, Biserica Ortodoxa, mass-media privată ori societatea civilă românească autentică.

Dacă mă uit cu atenție la exemple și argumente chiar mi se pare o lucrare scrisă aici, nu peste Atlantic. Nu pot spune sigur decât un lucru : aștept cu mare interes rapoarte similare cu privire la drepturile omului în alte 2 țări cu statut de partener privilegiat al Statelor Unite, Arabia Saudită și Turcia!”, a scris deputatul Daniel Gheorghe pe facebook

Sursa: Glasul.infoloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Vaccinul antigripal contine mercur de 25000 de ori peste doza admisa
Nu doar românii sunt reticenti la vaccinuri! Europarlamentarii sunt speriati de scaderea ratei de vaccinare la nivelul intregii Europe

Nu doar românii sunt reticenti la vaccinuri! Europarlamentarii sunt speriati de scaderea ratei de vaccinare la nivelul intregii Europe Eurodeputatii...

Închide