Deputatul Alexandru Rotaru: “Preşedintele Klaus Iohannis este mult mai preocupat de interesele sale politice şi electorale decât de Bugetul României!”

Deputatul PSD, Alexandru Rotaru, a susţinut miercuri, 6 martie, declaraţia politică intitulată “Preşedintele Klaus Iohannis este mult mai preocupat de interesele sale politice şi electorale decât de Bugetul României!”

“Este cât se poate de clar că preşedintele Klaus Iohannis şi-a dezvoltat o obsesie de a ataca şi de a bloca orice. Nu vine cu alternative, doar blochează. Pune astfel beţe-n roate nu doar PSD-ului, ci tuturor primarilor. Însă, cei care au cel mai mult de pierdut sunt cetăţenii, care aşteaptă realizarea noilor investiţii şi a creşterilor promise!

Pentru fiecare zi lucrătoare din 2019 care trece fără buget adoptat, valoarea medie a investiţiilor întârziate în România este de 20 milioane euro.Bugetul de stat pentru anul 2019, un buget realist şi ambiţios, a fost deja votat de către Parlament de aproape o lună. Partidul Social Democrat s-a ţinut de cuvânt şi a construit acest buget cu toţi banii necesari pentru pensii şi salarii, inclusiv pentru majorările prevăzute în acest an.

Mai mult, a alocat mai mulţi bani pentru sănătate, educaţie şi investiţii.Cu toate acestea, preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale, a blocat Bugetul de stat, contestându-l la Curtea Constituţională.Dacă bugetul PSD bazat pe investiţii şi dezvoltare nu este bun, înseamnă că bugetele din trecut ale PNL, bazate pe tăierea salariilor şi a pensiilor şi pe majorarea fiscalităţii, au fost mai bune?

Mai puţine lupte politice şi mai puţine beţe în roate din partea preşedintelui ar însemna lucruri promise realizate mai repede. Însă este destul de clar pentru orice român, că PNL-ului şi preşedintelui Klaus Iohannis nu le pasă decât de interesele lor de partid, de circ şi puncte electorale.Românii îşi dau seama că toate acestea sunt acţiuni sunt politicianiste şi nu au legătură cu interesul public.”loading...


loading...Comments

comments

About The Author