Dupa ce s-a implicat in destramarea Iugoslaviei, Soros finanteaza si separatismul catalan

Dupa ce s-a implicat in destramarea Iugoslaviei, Soros finanteaza si separatismul catalan.

Atat din cablogramele WikiLeaks, marturisirile unor fosti agenti de influenta plantati prin intermediul CIA si ai altor servicii secrete externe in Iugoslavia, dar chiar si din propriile declaratii ale lui George Soros, este tot mai clar ca la umbra diferitelor asa zise organizatii neguvernamentale si programe filantropice, Soros a planuit numeroase actiuni subversive care au contribuit si ele in cele din urma la destramarea politica si teritoriala a Iugoslaviei.

Compania La Vangardia a dezvaluit ca Fundația „Inițiativa pentru Europa” a lui George Soros, a finanțat în 2014 organizatiile care militează pentru independența Cataloniei iar potrivit documentelor interne fundatia sa a platit:

  • 27 049 de dolari pentru Consiliul de Diplomație Publică din Catalonia; un organism înființat de Generalitatea de Catalunya cu diverși parteneri privați;
  • 24,973  de dolari la Centrul de Informare și Documentare din Barcelona (Centrul Internațional de Informare și Documentare CIDOB – Barcelona), un grup de reflecție pentru independență.

Dupa ce s-a implicat in destramarea Iugoslaviei, Soros finanteaza si separatismul catalan

Potrivit ziarului spaniol El Pais, fostul lider catalan Artur Mas a cautat si el de asemenea ajutor de ordin financiar si logistic din partea unor personaje de la varfurile retelelor de putere mondiale progresiste, majoritatea dintre acestea finantate de acelasi controversat miliardar, George Soros, angajand grupul Independent Diplomat pentru a face un lobby agresiv secesionismului catalan la nivel mondial.

Asa cum era de asteptat, organizația “Independent Diplomat” este finantata si sprijinita din punct de vedere cultural si politic de catre Fundatia pentru o Societate Deschisa a lui George Soros, fiind culmea specializata tocmai pe cazurile de obtinere a independentei de catre diverse regiuni secesioniste si se poate lauda deja in portofoliul sau cu succese precum Kosovo, Somaliland dar si cu alte dosare in pregatire: Frontul Polisario care susține independența Saharei de Vest ce dorește să se separe de Maroc, rebelii “pro-occidentali” din Siria, si bineinteles….Catalonia, scrie fluierul.ro.

Nota noastra: Autoritatile din Romania mai bine s-ar destepta macar in cel de-al 12-lea ceas si sa ia la puricat toate plosnitariile finantate de Soros de pe teritoriul romanesc. Cunoscand activitatile subversive ale acestor organizatii, autoritatile romane n-ar trebui sa aiba pic de odihna pana nu clarifica definitiv statutul si activitatile acestor adevarate focare de instabilitate si de anarhie care actioneaza subversiv tocmai de la interiorul tarii. 

Sursa: Glasul.infoloading...


loading...About The Author

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
UE este minunata, cu adevarat minunata! Numai ca trebuie scapat din ea: Suedia legalizeaza casatoriile imigrantilor cu minori!
UE este minunata, cu adevarat minunata! Numai ca trebuie scapat din ea: Suedia legalizeaza casatoriile imigrantilor cu minori!

UE este minunata, cu adevarat minunata! Numai ca trebuie scapat din ea: Suedia legalizeaza casatoriile imigrantilor cu minori! Despre unele...

Închide