Francezii speriati: “Cu Macron, imigrantii musulmani vor veni in Franta cu milioanele!”

Francezii speriati: “Cu Macron, imigrantii musulmani vor veni in Franta cu milioanele!”. In timp ce unii dintre francezi sunt iritati la culme de declaratiile date de catre candidatul la presedintia Frantei, Emmanuel Macron, cu privire la politicile legate de imigratia in masa, o alta parte dintre ei este speriata cumplit de consecintele alegerii sale ca presedinte, care ar putea deschide calea catre o invazie de proportii uriase a Frantei.

Singurii care il sustin pana in panzele albe pe Macron sunt progresistii din Franta. In ultima vreme, Emmanuel Macron a facut mai multe declaratii in facvoarea imigratiei masive a musulmanilor catre Europa. Nu trebuie insa sa mai mire pe nimeni faptul ca Macron este sustinut de catre progresisti, fiindca el a fost membru al Partidului Socialist (PS) din Franta, din 2006 pana in  anul 2009.

In timp ce aproape toti ceilali contracandidati la presedintie in Franta au avut ceva “probleme”, fie cu justitia, fie diverse scandaluri mediatice, Macron pare a fi protejat de orice fel de atacuri, existand astfel suspiciunea foarte intemeiata ca el ar fi de fapt omul “Sistemului” din Franta.

Pe 6 septembrie 2015, Macron a declarat pentru postul de televiziune israelian i24NEWS ca asaltul a mii de imigranti clandestini musulmani care luau cu asalt granitele Europei

“este o oportunitate pentru noi toti”

Francezii speriati: “Cu Macron, imigrantii musulmani vor veni in Franta cu milioanele!”

Lupta aceasta electorala pentru presedintie in Franta nu-i vizeaza insa numai pe francezi, pentru ca rezultatul acesteia ar putea decide soarta si fata Europei cel putin pentru urmatorii ani, putand asista chiar si la o iesire a Frantei din Uniunea Europenea, pe modelul celui standardizat de catre BREXIT, existand asadar poibilitatea unui deja asa numit FREXIT.

 

 

 

Foto: captura youtube, i24 newsloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Daniel Gheorghe: "Macron repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea acomodarii cetațenilor francezi cu atentatele teroriste"
Daniel Gheorghe: “Macron repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea acomodarii cetațenilor francezi cu atentatele teroriste”

Deputatul Daniel Gheorghe: "Candidatul Sistemului din Franța, Macron, repeta ideea cu terorismul drept parte din viața cotidiana și susține necesitatea...

Închide