Globalistii fac tot ce este cu putinta pentru ca Marine Le Pen sa nu castige alegerile in Franta

Globalistii fac tot ce este cu putinta pentru ca Marine Le Pen sa nu castige alegerile in Franta. In disperarea lor, internationalistii arunca in Franta resurse uriase, investind masiv in propaganda globalista, in presa mainstream si in vectori de opinie care sa schimbe mentalitatea cetatenilor francezi, tot mai atrasi de promisiunile facute de catre extrema dreapta franceza.

Se arunca acum in lupta toate resursele de care dispun marii papusari ai planetei, ingrijorati de faptul ca daca  Marine Le Pen va castiga alegerile in Franta, atunci un FREXIT va fi absolut inevitabil, punand serioase piedici planurilor gandite pana acum de catre elitele globaliste.

Globalistii fac tot ce este cu putinta pentru ca Marine Le Pen sa nu castige alegerile in Franta

[sociallocker][/sociallocker]

Ingrijorarea in randul papusarilor internationalisti creste atat din cauza ca multi francezi au realizat intr-un sfarsit cotele masive ale ipocriziei si demagogiei uriase ale stangii franceze, cat si faptul ca proiectul multiculturalismului fortat este unul sortit esecului, si daca Europa mai merge mult pe acest drum se va sinucide curand, lasandu-se prada unor fenomene si evenimente pe care nu le va mai putea controla.

In unele zone ale Frantei, se poate spune ca autoritatile statului francez au pierdut deja controlul, existand enclave in care nici macar politia nu mai poate intra liber sa-si exercite autoritatea, decat poate daca cere ajutorul fortelor speciale sau al armatei.

Sunt tot mai multi cetateni francezi care resping “adevarul” corectitudinii politice si al “predicilor laice” cantate de catre jurnalistii din presa mainsteam sau diversi vectori de opinie, cu toate ca finantele globale au investit sume cu adevarat uriase in acest aparat de propaganda. Presa alternativa si retelele de socializare alternative (n.r. altele decat cele controlate de sistemul globalist) deschid mintile a tot mai multora dintre oameni, facand ca propaganda presei mainstream sa devina practic inutila. De asta se si pregatesc in ultima vreme masuri impotriva presei alternative, formate din jurnalisti independenti, bloggeri, alti vectori de opinie cu vederi diferite de cele ale globalistilor, incercandu-se implementarea unor masuri de cenzura chiar la nivel european.

Conspiratii.infoloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Un Imam spune un cumplit ADEVAR: tarile arabe nu produc nimic si nimeni nu munceste
Un Imam spune un cumplit ADEVAR: tarile arabe nu produc nimic si nimeni nu munceste

Yusuf al-Qaradawi este un imam de origine egipteana, cunoscut mai ales pentru emisiunea sa, "Sharia and Life"( Sharia si viata), difuzata...

Închide