Imaginea României din ziua de azi: bărbații stau acasă, femeile la luptă

Imaginea României din ziua de azi – în locul brațelor bune de luptă ale bărbaților români, în Piața Unirii din Iași s-a ridicat la luptă pentru libertate, pentru drepturi fundamentale, o femeie trecută bine de prima tinerețe, culmea, o româncă a cărei nume are rezonanțe sârbești (Vukic).

Deși e destul de în vârstă și o dor genunchii și i se umflă picioarele, această femeie este mai vrednică de cât mulți dintre vajnicii bărbați ai Iașului, care se bat cu pumnii în piept pe facebook despre cât de viteji și de curajoși sunt ei.

O altă surpriză foarte plăcută a constituit-o ieri seară în Piața Unirii un grup de tineri ieșeni, de copii, care nu s-au sfiit să ridice și să fluture în vânt tricolorul românesc, sau să strige împotriva lui Arafat și a dictaturii medicale pe care acesta vrea să o instituie în România.

Al doilea protest consecutiv la IAȘI împotriva legii 418/2020, proiect de Lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic
Zilnic, Ora 18:00, Piața Unirii din Iașiloading...


loading...Comments

comments

About The Author