Ipoteza halucinanta – Fenomenul Chemtrails folosit pentru a ucide albinele

Candva Albert Einstein a spus ca daca albinele ar disparea de pe Pamant , omenirea ar mai exista doar inca patru ani.

Aproximativ o treime din productia agricola mondiala depinde de polenizarea facute de insecte, cu precadere de catre albine. In ultimul timp s-a speculat foarte mult cu privire la fenomenul Chemtrails, s-au tras numeroase semnale de alarma atat de activisti si societatea civila cat si de unii politicieni care “au  rupt randurile”.

Ipoteza halucinanta – Fenomenul Chemtrails folosit pentru a ucide albinele

In SUA si Canada, acolo unde fenomenul Chemtrails este activ de mai multa vreme se remarca in ultimul timp o mortalitate alarmanta a albinelor la scara larga. Potrivit unor studii, numarul albinelor per hectar a scazut cu 90%.Daca se continua in acest ritm ne putem confrunta la nivel mondial cu o criza alimentara de proportii. In aceste circumstante o astfel de masura indeplineste unul din scopurile principale ale ocultei mondiale, acela de depopulare severa a planetei, fiind mai eficienta si de cat un razboi conventional dus la nivel mondial.

De la primele sesizari ale fenomenului Chemtrails in Europa, mai multe tari au sesizat decimarea populatiilor de albine. Analiza solului in urma trecerii avioanelor “vinovate” pentru Chemtrails a relevat ca la suprafata acesta contine urme de metale grele si alte chimicale : plumb, aluminiu, arsenic, cadmiu, etc.


Un fost primar belgian din Evergem, Peter Vereecke, poarta de unul singur o cruciada impotriva acestor Chemtrails: ” Suntem masiv otraviti si spalati pe creier!”. El vrea ca departamentul justitiei si consiliul local sa actioneze impotriva avioanelor care, potrivit dansului, spreiaza si zi si noapte germeni cauzatori de boli si de chimicale pe tot pamantul.

Despre aceste Chemtrails sunt nenumarate ipoteze si teorii ale conspiratiei care mai de care mai socante. Unele dintre aceste ipoteze incredibile se presupun a fi raspandite intentionat pentru ca cei care se apropie cat de cat cu ipotezele lor de scopul adevarat al acestui fenomen sa cada in derizoriu si in ridicol si sa fie catalogati nebuni sau isterici.

Alte ipoteze despre chemtrails :
– sterilizare masiva a populatiei in zonele intens populate
– manipulare genetica a oamenilor si a plantelor
– manipularea vremii 
– otravirea alimentelor ( vegetatia si animalele) si a apei

Efectele otravirii organismului uman cu metale grele , aluminiu, arsenic , cadmiu :Indiferent de scopul acestui fenomen numit Chemtrails , el nu poate fi decat unul nociv si putem doar banui adevaratele sale scopuri pe termen lung. Cert este ca el exista si are loc cu complicitatea politicienilor la nivel mondial. Este o crima impotriva umanitatii , impotriva naturii si a mediului. Daca intr-adevar aceasta ipoteza halucinanta legata de scopul principal de a provoca o criza alimentara la nivel mondial este adevarata atunci omenirea poate trece intr-o noua era a intunericului , un nou ev mediu , in care omenirea sa se lupte pentru resurse , pentru hrana , pentru apa , pentru combustibili si alte resurse…

Daca nu suntem atenti Razboiul Albinelor  va putea declansa cel de-al treilea razboi mondial!

Surse:

[1] glasul.info

[2] dailygeekshow.com

[3] realitatea.net

[4] worldtruth.tvloading...


loading...About The Author

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Spectrometrul de buzunar, gadget-ul care poate depista otrava din alimentele vandute in supermaket-uri!
Spectrometrul de buzunar, gadget-ul care poate depista otrava din alimentele vandute in supermarket-uri!

In ultima vreme s-a dezbatut destul de frecvent problema gunoaielor alimentare vandute in supermarket-urile din Romania, alimente ieftine, pline de...

Închide