Ironie sau strategie de marketing? Mai stiti povestea celebrei “Bufnite Mov”?

Ironie sau strategie de marketing? Mai stiti povestea celebrei “Bufnite Mov”?

La un moment dat, intreaga presa din Romania se amuza copios pe seama pasiunii Lulutei pentru bufnite, iar numele de cod “Bufnita Mov” a devenit rapid un pseudonim neoficial sub care era cunoscuta cea care vrand sa pozeze intr-o asa zisa “bufnita inteleapta”, comunica electronic prin intermediul unei adrese de email inedite: [email protected].

Odata cu raportul devastator al ministrului Justitiei, Tudorel Toader, un mare magazin de pe piata din Romania a hotarat sa faca o promotie inedita, oferind in perioada 23 – 25 februarie 2018 transport gratuit si Bufni-Bratara cadou la cumparaturi in valoare de minim 69 lei. Sa fie asta o simpla coincidenta ironica, sau e strategie de marketing, in armonie cu vremurile recente pe care le traim?

zenda.ro
Oricum am lua-o, in contextul actual ne-a amuzat destul de tare aceasta campanie comerciala, care se muleaza printr-o fericita coincidenta (n.r. sau poate nu?) cu evenimentele la care suntem martori in ultimele zile in societatea romaneasca, atat de framantata si de efervescenta din primele luni ale acestui an.

Vazand o asemenea promotie, taman cu aceasta tema, unii ar putea crede ca poate cineva sarbatoreste revocarea Lulutei printr-un gest ironic…loading...


loading...Comments

comments

About The Author