Kovesi acuză: “E clar că această chestiune cu dosarul penal… sunt multe coincidenţe”

Într-un interviu difuzat la Europa FM, fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a adus acuzații cu privire la anumite coincidențe din dosarul în care se află sub cercetare la Secţia de anchetă a magistraţilor.

Solicitându-i-se un răspuns despre ce va face în cazul în care nu va reuși să primească postul de procuror șef al Parchetului European și dacă în acest caz va intra în politică, fosta șefă a DNA a spus că va analiza abia după ce se va termina operațiunea de numire a procurorului șef al Parchetului European.

„E clar că această chestiune cu dosarul penal… sunt mult coincidenţe. S-a început urmărirea penală când eu am plecat la Bruxelles, coincidenţă… sunt citată pe 7 martie, când va fi luată o decizie în Parlamentul European. O să vedem cât de mult afectează. Ceea ce a ţinut de mine, eu am făcut, din punct de vedere al tehinicii profesioniste eu treaba am terminat-o. Acum este o decizie politică. Această decizie politică nu am determinat-o eu sau alt candidat, ci a fost o decizie stabilită prin regulament”, a spus Kovesi la Europa FMloading...


loading...Comments

comments

About The Author