Liberalii spun lucruri trăsnite: “Liviu Dragnea începe să semene tot mai mult cu Maduro”

Liviu Dragnea începe să semene tot mai mult cu Maduro prin promovarea ideilor comuniste care duc statul la faliment!“, scrie deputatul PNL Marius Bodea 

Când e vorba de idei trăsnite, liberalii parcă sunt făcuți pentru așa ceva: de la Ludovic Orban, Răzvan Sorin PRIŞCĂ, Dan VÎLCEANU și până la Hildegard Brandl, societatea românească a fost răsfățată cu niște comicării politice mai savuroase decât cele inventate de actorii de comedie.

Grupului de circari i se alătură se pare cu mare avânt liberal, și deputatul Marius Bodea:

Șeful PSD Liviu Dragnea începe să dea semne de comportament identic cu al dictatorului sud-american Maduro. Propunerea halucinantă ca autostrăzile să fie construite la propriu de către CNAIR pentru că lucrările companiilor private ar înainta prea încet este o propunere atât de comunistă, încât acest individ a călcat cu bocancii filosofia economiei de piaţă, a capitalismului, a vremurilor în care trăim ca stat modern. “, scrie Marius Bodea

Nu tăticu’, da’ de ce să facă românii de unii singuri autostrăzi? E prea comunistă ideea asta. Ia cheamă-i tu pe necomuniștii ăia de la Bechtel, că tare bună și frumoasă autostradă ne-au mai făcut.

Liberalii spun lucruri trăsnite: "Liviu Dragnea începe să semene tot mai mult cu Maduro"
Liberalii spun lucruri trăsnite: “Liviu Dragnea începe să semene tot mai mult cu Maduro”

Acuma nu știu ce l-o fi făcut pe Marius Bodea să vadă vreo asemănare cu Maduro, însă argumentele și retorica împotriva propunerii ca autostrăzile să fie construite la propriu de către CNAIR sunt de tot râsul. Acum numai să le facă, să le facă până și extratereștrii, da’ numai să se facă dracului odată și la noi autostrăzi!

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareloading...


loading...Comments

comments

About The Author