Lovitura de stat din 1989 confirmata! Ceausescu a fost batut si urcat cu forta in elicopter ca sa para ca voia sa fuga!

Despre ce s-a intamplat cu adevarat in decembrie 1989 sunt nenumarate afirmatii atat in mass media cat si in memoriile publicate de catre unele persoane implicate direct in evenimentele de atunci care dovedesc ca a fost vorba de o lovitura de stat pusa la cale de niste jigodii tradatoare de tara, aceleasi jigodii care au distrus pana acum Romania din toate punctele de vedere si inca ne mai conduc si acum.

Lovitura de stat din 1989 confirmata! Ceausescu a fost batut si urcat cu forta in elicopter ca sa para ca voia sa fuga!

Ofiteri in rezerva si alte persoane care au asistat la celebra scena a plecarii cu elicopterul a sotilor Ceausescu, au dezvaluit ca Ceausescu a fost batut si urcat cu forta in elicopter ca sa para ca voia sa fuga! Indivizi care nu aveau ce cauta in sediul Comitetului Central au fost introdusi de cineva din interior, li s-au dat legitimatii de acces, li s-au pus  brasarde pe brate, indivizi care faceau de fapt  parte din tagma conspiratorilor, a celor care s-au declarat castigatorii asa zisei revolutii din 1989.

Ceausescu nu a vrut sa fuga! Ceausescu voia sa vorbeasca cu oamenii! De fapt chiar asta a si spus Ceausescu in timpul acelui simulacru de proces, ca el nu a fugit si nici nu a incercat sa fuga.

Ceausescu a fost batut, lovit chiar pana si in testicule, si apoi urcat fortat in elicopter pentru ca sa para ca voia sa fuga!

Urmariti in clipul video de mai jos, incepand de la momentul 1:28:00 ( o ora si 28 de minute), dezvaluirile uluitoare ale colonelului in rezerva Vasile Zarnescu, in care descoperim cum a fost batut Ceausescu si fortat sa urce in elicopter, ca sa para ca a fugit:loading...


loading...Sports Contest

About The Author

  • MATEI C.N.

    DL.EX SECURITATE,APOI SRI,ARE VERSIUNEA LUI SI A COLEGILOR LUI.DUPA 90 FOSTII SECURISTI SI DIN DIVERSE SERVICII DE PE VREMEA LUI CEASCA SAU INBOGATIT PESTE NOAPTE DIN DIVERSELE CONTURI ADMINISTRATE DE EI.DE ASEMENEA TOT EI ,LUCRATORI ACOPERITI IN COMERTUL EXTERIOR,ANGAJATI AI ROMANIEI,AU TRECUT SUBIT CONTRACTELE IN PRIVAT SI AU PUS MANA PRIN DIFERITE CONPLICITATI PE PRODUCATORII ROMANI,INDUSTRIE ,MINEREU,PETROL ETC…..DECI VOI ATI DISTRUS ROMANIA POST DECEMBRISTA CU COMPLICITATEA CONDUCERILOR ILIESCIENE,SI SUB LARGUL ACCEPT SI SATISFACTIE A TARILOR VESTICE ,DIRECT INTERESATE DE PIATA ROMANEASCA.
    POATE CA INTRE REVOLUTIONARI AU FOST STRECURATI SI IPOSTORI ,BANDITI SAU CONSPIRATORI AI DIVERSELOR INTERESE INTERNE SAU EXTERNE.DAR MAREA MAJORITATE A OAMENILOR CURATI AU FOST CINSTITI . CLAR CA POLITRUCI PREGATITI SI SCOLITI ,AU PUTUT MANIPULA SI PUNE MANA PE PUTERE LA SCURT TIMP.ORICUM URAT DIN PARTEA DVS, CA MANJITI SI DEZINFARMATI.POATE DE ACEEA NU PREA STIE DE VOI ,,6 TV ,,, MULTA LUME.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.
Inline
Inline
Citește articolul precedent:
Austria isi continua asiduu politica de ucidere a economiei romanesti. Masurile luate de Austria, un pericol pentru securitatea energetica a Romaniei!
Austria isi continua asiduu politica de ucidere a economiei romanesti. Masurile luate de Austria, un pericol pentru securitatea energetica a Romaniei!

De ani buni, infiltrarea Austriei in economia romaneasca capata tot mai mult imaginea unei adevarate conspiratii, aceasta tara continuand asiduu...

Închide