Moldova vrea austostrada IASI – Tg. Mures!

Moldova vrea austostrada IASI – Tg. Mures! Reprezentantii partidului Forta Moldova au protestat in fata sediului prefecturii din IASI, solicitand finantarea a doua dintre cele mai importante obiective ale Iașului, asa dupa cum au promis cei de la PSD ca vor face in campania lor electorala: Autostrada Iași -Tg. Mureș și Spitalul Regional de Urgențe.

Promisiunile facute iesenilor in campania electorala de catre PSD au cam ramas acum in coada de peste, ele neaflandu-se pe lista de prioritati ale actualului guvern Grindeanu.

“Am primit un prim răspuns, la solicitările noastre privind finanțarea celor două importante obiective de investiții ale Iașului și anume Autostrada Iași-Tg. Mureș și Spitalul Regional de Urgențe, pentru care Guvernul Grindeanu, „Made in Teleorman”, nu a alocat nici un ban prin bugetul anului 2017! Solicitările noastre au fost dirijate de către Secretariatul General al Guvernului spre Ministerul Transporturilor și Ministerul Sănătății, de unde se așteaptă „măsurile legale ce se impun”! Le așteptăm și noi dar anunțăm onor Guvernul că ieșenii, din stradă, și-au cam pierdut răbdarea!“, scriu pe pagina de facebook cei de la partidul Forta Moldova

Moldova vrea austostrada IASI – Tg. Mures!

“Către,
Guvernul României

Domnului Prim-ministru, Sorin Grindeanu
Domnule prim-ministru,

Cei peste 5000 de protestatari, prezenți în Piața Uniriidin Iași, pe 22 ianuarie și 29 ianuarie a.c. , au constatat, cu îngrijorare, că Guvernul , condus de către dvs. și susținut de majoritatea parlamentară, PSD-ALDE, creată după alegerile din 11 decembrie 2016, pare preocupat de o singură problemă: salvarea infractorilor politici și a averilor lor furate! În loc să guverneze țara și să-și onoreze promisiunile electorale, Guvernul Grindeanu insistă să promoveze, în ciuda protestelor publice a zeci de mii de români, prin proceduri nedemocratice și netransparente, care ocolesc dezbaterile, o legislație, care modifică Codul Penal și care, practic, legalizează hoția demnitarilor!
Moldovenii, care au votat majoritar PSD, s-au așteptat ca Guvernul Grindeanu să finanțeze, prin bugetul pe 2017, două importante proiecte de infrastructură ale Moldovei, promise în campania electorală și anume Autostrada Iași -Tg. Mureș și Spitalul Regional de Urgență! Nici unul dintre aceste două importante proiecte nu se află pe lista de priorități a guvernului dvs. și nu a fost propus pentru finanțare!
De aceea participanții la mitinguri vă solicită să reanalizați proiectul de buget, pentru anul 2017 și să propuneți cele două obiective, pentru finanțare!
Centenarul Marii Uniri, din 2018, nu trebuie să mai găsească Moldova, în aceeași stare sărăcie și subdezvoltare, în care este menținută de nepăsarea guvernelor de la București , în ultimii 27 de ani și fără o cale rutieră rapidă, care să străbată Carpații și să o conecteze la civilizația și prosperitatea occidentală!
De asemeni participanții la mitinguri vă solicită să analizați, cu seriozitate, revendicările lor cuprinse în Proclamația de la Iași, adoptată pe 22 ianuarie a.c., pe care v-o anexăm!”, se  arata intr-o solicitare adresata Guvernului Romaniei

Glasul.info

Foto: facebook.com/FortaMoldovaloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Postul de televiziune B1 TV a fost amendat de CNA la recomandarea UDMR
Postul de televiziune B1 TV a fost amendat de CNA la recomandarea UDMR

Postul de televiziune B1 TV a fost amendat de CNA la recomandarea UDMR. Liderii UDMR-ului au provocat din nou sanctionarea...

Închide