Monica Macovei și POL (Partidul Oamenilor Liberi) – trădare și iar trădare!

Trădările Monicăi Macovei la adresa României nu mai contenesc! Este arhicunoscut faptul că Monica Macovei este vinovată atât pentru nenorocirile restituirilor ilegale din Transilvania înfăptuite la adăpostul “restitutio ad integrum” pentru care Macovei a militat cu disperare și cu o îndârjire profund antiromânească, cât și pe libertatea de subminare a economiei românești, fără frica de a fi tras la răspundere pentru asta. Tot pe vremea când Monica Macovei ținea în mâinile sale frâiele justiției din România a dispărut total din codul penal infracțiunea de „subminare a economiei naționale”.

Acum doi ani, un apropiat al lui Traian Băsescu, Radu Carp, dezvăluia că că Monica Macovei ar putea candida la europarlamentare din partea Partidului Oameni Liberi.

“Este un partid la Târgul Mureș care are consilieri locali, Partidul Oamenilor Liberi (POL). Au avut o întâlnire și au invitat trei persoane. Un ungur, Sabin Gherman și doamna Monica Macovei. Au discutat despre posibilitatea de a candida la alegerile europarlamentare. Monica Macovei a fost apropiată de acest partid, l-a sprijinit.

Ea a fost foarte vocală pentru modificarea legii partidelor pentru a da posibilitatea ca un partid să fie fondat de minim trei membri. Asta a fost și inițiativa inițiatorului POL. Mă gândeam cine ar putea să voteze această combinație. Cine e atras de Monica Macovei nu e atras de Sabin Gherman, cu ungurul în peisaj, divizează electoratul…”, a declarat Radu Carp la sfârșitul anului 2018 la Realitatea TV.

Monica Macovei și POL (Partidul Oamenilor Liberi) - trădare și iar trădare!
Monica Macovei și POL (Partidul Oamenilor Liberi) – trădare și iar trădare!

Ce credeți că promovează Partidul Oamenilor Liberi (POL), partid apropiat de Monica Macovei și pe care aceasta l-a sprijinit? POL se opintește prin județele din inima României cu promisiuni la adresa comunității maghiare că vor transforma limba maghiară în a doua limbă oficială în România, și chiar mai mult decât atât, de a determina toți românii să învețe ungurește!?loading...


loading...Comments

comments

About The Author