Ninel PEIA: “Mă tem că începe dezmembrarea României!”

“(…) momentul în care ne aflăm mă obligă să devin mai nesuferit ca de obicei. (…) un an în care ticăloșii de progresiști neomarxiști au reușit să cumpere aproape toată clasa politică.

De fapt, în afară de mine, nu mai există nici un lider politic nemânjit de banii și de ideologia sorosistă. O spun cu mare tristețe și cu sentimentul că acesta este noul blestem al Neamului Românesc, să aibă o clasă politică complet lipsită de sentimentul național.

Deși sunt singur, nu mă dau în lături de la lupta pe viață și pe moarte pentru destinul corect al Țării și al Neamului meu. Știu că și printre voi sunt oameni care gândesc și simt românește, și pe care îi voi avea alături mereu în acest război care nu se va termina vreodată.

Cu acest destin m-am împăcat, deci sunt înrolat în oastea care și-a închinat zilele binelui României.Din nefericire, am toate informațiile necesare ca să vă anunț o nenorocire.

Nu este vorba despre vreo farsă, lucrurile sunt foarte grave: anul viitor este anul în care diabolicii neomarxiști progresiști pun în funcțiune mașinăria infernală care va rupe România în bucăți. La propriu!

Atenție, dezmembrarea României este deja planificată (2022) și vor face în așa fel ca aceasta să se împlinească cât mai repede. Vă mai spun încă un lucru: oare ce ați spune dacă un sas pe nume Iohannis va fi, nu peste multă vreme, președintele… Transilvaniei (2025).

Acesta este ultimul ceas în care este imperios necesar să ne ridicăm la luptă și să ne apărăm Patria și odată pentru totdeauna să punem în practică sfaturile marelui patriot Nicolae Iorga:

„Poporul, domnilor, se împarte firește în clase, clasele se împart în indivizi, interesele indivizilor nu se împacă între ele și interesele claselor, de multe ori, se dușmănesc; însă, mai presus de interesele indivizilor, mai presus de interesele claselor, trebuie să se ridice solidaritatea națională, sentimentul de unitate trebuie să îmbrățișeze o societate de la un capăt la altul. Acest sentiment asigură menținerea unui popor, acest sentiment asigură afirmarea unui popor și-i dă biruința în toate împrejurările”.

(…) vă promit că voi reveni cu amănunte cutremurătoare.Ridicați-vă frunțile, frați români, altfel vom pierde Țara pe vecie!”, Ninel PEIA, 31 decembrie 2019loading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Vorbe de fumoar: Florian Coldea îl pregătește de zor pe Mucușor Dan pentru a prelua din nou șefia USR, un partid aflat pe făraș
Vorbe de fumoar: Florian Coldea îl pregătește de zor pe Mucușor Dan pentru a prelua din nou șefia USR, un partid aflat pe făraș

Potrivit jurnaliștilor de la evz.ro, Dan Barna este pe făraș, ca de altfel și încrederea din ultimele zile a electoratului...

Închide