Pentru a-și păstra scaunul, Ludovic Orban umple Parlamentul European cu foștii PDL-iști!

Pentru a-și păstra scaunul, Ludovic Orban umple Parlamentul European cu foștii PDL-iști!

Dacă acum considerați că e rău pentru România cu atât de mulți trădători ai intereselor românești prezenți în Parlamentul European, vă puteți imagina ce ar însemna ca pe lângă Monica Macovei,  Cristian Preda, Siegfried Mureşan & comp. să se umple PE și cu foștii PDL-iști?

Pentru a-și asigura sprijinul din partea aripii PDL-iste din PNL, acum când tot mai mulți dintre vechii PNL-iși îl vor scos cu mătura de la conducerea partidului, Ludovic Orban e dispus să-i treacă pe cei din fosta mafie portocalie pe listele pentru alegerile europarlamentare din partea formațiunii liberale.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a afirmat că Ludovic Orban este în acest moment prizonierul  foștilor PDL-iști și că PNL nu mai are substanță națională, iar din această cauză PNL va fi canibalizat complet de către PDL.

Este o previziune destul de sumbră pentru un partid istoric cunoscut pentru membrii săi care s-au implicat în procesele și proiectele de unificare și de reîntregire ale României.

Dacă pentru a-și putea păstra scaunul Ludovic Orban va alege un compromis toxic cu aripa PDL-istă, atunci adevăratului PNL îi cam putem deja plânge dispariția, pentru că electoratul de dreapta care ține la principii și la doctrina liberala va accepta cu greu canibalizarea completă a adevăratului PNL.loading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Oreste, de la "lupta anticorupție", chemat la DIICOT pentru un dosar cu droguri
Oreste, de la “lupta anticorupție”, chemat la DIICOT pentru un dosar cu droguri

Oreste, de la "lupta anticorupție", chemat la DIICOT pentru un dosar cu droguri Pentru cel puțin câteva momente, Oreste va...

Închide