Pentru a-și păstra scaunul, Ludovic Orban umple Parlamentul European cu foștii PDL-iști!

Pentru a-și păstra scaunul, Ludovic Orban umple Parlamentul European cu foștii PDL-iști!

Dacă acum considerați că e rău pentru România cu atât de mulți trădători ai intereselor românești prezenți în Parlamentul European, vă puteți imagina ce ar însemna ca pe lângă Monica Macovei,  Cristian Preda, Siegfried Mureşan & comp. să se umple PE și cu foștii PDL-iști?

Pentru a-și asigura sprijinul din partea aripii PDL-iste din PNL, acum când tot mai mulți dintre vechii PNL-iși îl vor scos cu mătura de la conducerea partidului, Ludovic Orban e dispus să-i treacă pe cei din fosta mafie portocalie pe listele pentru alegerile europarlamentare din partea formațiunii liberale.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a afirmat că Ludovic Orban este în acest moment prizonierul  foștilor PDL-iști și că PNL nu mai are substanță națională, iar din această cauză PNL va fi canibalizat complet de către PDL.

Este o previziune destul de sumbră pentru un partid istoric cunoscut pentru membrii săi care s-au implicat în procesele și proiectele de unificare și de reîntregire ale României.

Dacă pentru a-și putea păstra scaunul Ludovic Orban va alege un compromis toxic cu aripa PDL-istă, atunci adevăratului PNL îi cam putem deja plânge dispariția, pentru că electoratul de dreapta care ține la principii și la doctrina liberala va accepta cu greu canibalizarea completă a adevăratului PNL.loading...


loading...Comments

comments

About The Author