Pentru ca nu poate convinge Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia sa primeasca neconditionat imigranti, UE pune presiune pe Romania pentru a prelua refugiati direct din Turcia

Pentru ca nu poate convinge Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia sa primeasca neconditionat imigranti, UE pune presiune pe Romania pentru a prelua refugiati direct din Turcia!

Dupa ce tarile din grupul de la Visegrad au hotarat sa faca front comun si sa se opuna impunerii cotelor obligatorii de imigranti de catre Uniunea Europeana, unele dintre aceste patru tari refuzand categoric primirea de imigranti, in timp ce altele vor sa fie lasate sa-si aleaga cu rigurozitate imigrantii pe care sunt dispusi sa-i primeasca, unii lideri europeni pun acum presiune pe Romania pentru a prelua si mai multi imigranti decat cotele prevazute initial, sugerand chiar preluarea de refugiati direct din Turcia.

Iata deci ca acum constatam ca anii la rand plini de concesii si compromisuri pe care politicienii din Romania le-au facut inchinandu-se autoritalor europene, se razbuna si vedem cum tarii noastre ii sunt impuse tot felul de ineptii, din ce in ce mai mari de la un an la altul.

Pentru ca nu poate convinge Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia sa primeasca neconditionat imigranti, UE pune presiune pe Romania pentru a prelua refugiati direct din Turcia!

Am ajuns oare o tara fara stapan, in care oricine din afara tarii poate impune tot ce-i trece prin cap, fara ca macar sa ia in considerare si parerea locuitorilor din Romania? Pentru ca politicienii din Romania sunt vazuti ca fiind corupti, incompetenti, needucati,etc, prezentati permanent in acest mod si de catre presa “romaneasca”, liderii politici din restul tarilor din Uniunea Europena vad in tara noastra un adversar usor, caruia ii pot impune tot felul de directive sau ineptii, care de multe ori se traduc prin adevarate abuzuri de ordin institutional sau prin implementarea unor experimente de ordin social, economic, ideologic, cultural, etc

Pentru ca tari foarte vocale precum Polonia sau Ungaria din grupul tarilor de Visegrad au hotarat sa-si apere interesul national si sa nu accepte imigranti, liderii europeni vor acum sa le impuna diversea sanctiuni. In acelasi timp insa doresc ca afluxul de imigranti care nu mai poate lua calea catre aceste tari sa fie acum directionat catre Romania!

Sursa: Conspiratii.infoloading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: "Estul Germaniei este prea alb"!?, Foto: captura youtube
Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: “Estul Germaniei este prea alb”!?

Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: "Estul Germaniei este prea alb"!? Ca sa vedeti care a ajuns sa fie...

Închide