Pentru cei care nu “iubesc” vaccinurile, Lucian Mandruta vrea “niste pesteri misto, sau cartiere separate, autobuze cu filtru de aer…”

Pentru cei care nu “iubesc” vaccinurile, Lucian Mandruta vrea “niste pesteri misto, sau cartiere separate, autobuze cu filtru de aer…”. Traim acum niste vremuri in care tot mai multa lume spune ca avem de la o zi la alta tot mai putina libertate de expresie, cenzura fiind in zilele noastre mult mai perversa si mai ticaloasa decat pe vremea comunismului.

Culmea este insa ca aceasta cenzura, sau in unele cazuri chiar autocenzura, functioneaza numai in cazurile celor care sunt constienti ca traim intr-o societate de tip mafiot, in care structurile si institutiile de forta aleg sa cenzureze selectiv. Adica un fel de “noi suntem Statul” si “ascultam vocea poporului numai atunci cand acesta spune ceea ce vrem noi sa spuna”.

In timp ce majoritatii romanilor de buna credinta si fara “prietenii” cu oameni sau diverse institutii ale sistemului represiv din Romania le este frica sa deschida gura fara a cantari macar de cateva ori ceea ce vor indrazni sa rosteasca in spatiul public, propagandistii progresisti, neomarxisti si mai nou sorosisti, nu ezita prea mult inainte de a arunca in spatiul public cuvinte care de care mai “grele”.

Pentru cei care nu “iubesc” vaccinurile, Lucian Mandruta vrea “niste pesteri misto, sau cartiere separate, autobuze cu filtru de aer…”

Nu intamplator am ales sa ne ilustram acest articol cu o imagine (n.r. foarte putin modificata) din timpul apartheidului. Ia ascultati ce are de zis Lucian Mandruta cu privire la cei care nu “iubesc” vaccinurile:

“Sunt somat sa-mi spun parerea despre Legea Vaccinarii.

Mi se pare prea blanda. Pentru ca pedeapsa cu amenda pentru parintii care nu isi vaccineaza copiii nu rezolva problema: acesti copii raman in comunitate, poarta boli si pot imbolnavi si pe altii.
Protectia vaccinului e ca o umbrela: daca are gauri, ii ploua pe unii.

De-aia amenda mi se pare inutila. Adevarata, corecta pedeapsa ar fi ca acesti oameni sa nu poata trai impreuna cu cei carora le pasa de altii.

Sa li se faca niste pesteri misto. Sau cartiere separate. Autobuze cu filtru de aer intre. Birourile lor, in bule de plexiglas. Intelegeti ideea. Nu am nimic cu ei.

In fond, daca ei au dreptate, poate ca ei sunt salvarea rasei umane.

Dar daca se inseala, n-as vrea sa iau ceva de la ei.

Deja e prostia contagioasa!”

Nota noastra: E absolut in regula sa-ti exprimi opinia cu privire la vaccinare, fie ca aceasta este pro sau contra, insa de aici si pana la a veni cu un discurs de tip apartheid impotriva celor care nu gandesc la fel ca tine, apoi asta este deja un exemplu tipic de propaganda agresiva neomarxista. Pesteri, cartiere separate, locuri “speciale” in autobuze ca pentru niste caste “de neatins”; ce urmeaza dupa asta? Plaje exclusive numai pentru sclavii “vaccinati” ai lui Soros”?

Sursa: Glasul.infoloading...


loading...Comments

comments

About The Author