PNL se inspiră din propaganda rusească deși strigă ca din gură de șarpe împotriva ciumei roșii

Deși ne-au mâncat urechile cu sloganul “jos ciuma roșie”, PNL-iștii ne surprind în dese rânduri cu diferite legături nebănuite cu… rușii.

Pe lângă faptul că am aflat de curând că prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, și-a făcut studiile chiar la Moscova și de asemenea ne-a arătat în timpul congresului UMDR că știe și limba maghiară pe lângă cea rusă, acum aflăm alte afinități ale PNL-ului și pentru propaganda din spațiul euro-asiatic.

Diplomă în rusă comercială, Institul Puskin, Moscova, Foto: CV-ul public al Ralucăi Turcan

PNL se inspiră din propaganda rusească deși strigă ca din gură de șarpe împotriva ciumei roșii, Foto: VK.com
PNL se inspiră din propaganda rusească deși strigă ca din gură de șarpe împotriva ciumei roșii, Foto: VK.com

Un banner uriaș de promovare al PNL de la Pitești folosește elemente de grafică pe care le regăsim și într-o reclamă publicitară din Rusia. Coincidență? Poate! Dar toate sunt legate de… ruși?

“Cod roșu! Ne-au alungat din țară… Noi vrem să muncim în România! PNL Pitești… O echipă nouă”, scrie pe bannerul imens afișat pe un bloc de locuințe

Dacă n-am ști că PNL-ul actual nu este altceva decât vechiul PDL care și-a tras o haină de împrumut pe ochi, am crede că sloganul de pe bannerul afișat de PNL Pitești este plagiat după propaganda bolșevică de la începutul secolului trecut. De unde atâta obsesie legată de… “roșu”?? Nu de alta, dar să nu intrăm la idei.

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareloading...


loading...Comments

comments

About The Author