Președinta Federației canadiene de femei,Gabrielle Bouchard, solicită interzicerea relațiilor dintre barbați și femei!!!!

O știre din Canada ne face să credem tot mai tare că de-acum e ceva tare putred pe acolo. Președinta Federației canadiene de femei, Gabrielle Bouchard, solicită interzicerea relațiilor dintre barbați și femei, susținând că astfel de relații sunt de “natură violentă”.

Gabrielle Bouchard, șefa feministelor canadiene, a scris pe contul său de twitter că relațiile între bărbați și femei sunt cu … adevărat violente:

“Les relations de couple hétérosexuel sont vraiment violentes. En plus, la grande majorité sont des relations basées sur la religion.Il est peut être temps d’avoir une conversation sur leur interdiction et abolition” (Gabrielle Bouchard)

“Relațiile de cuplu heterosexual sunt cu adevărat violente. În plus, marea majoritate sunt relații bazate pe religie. S-ar putea să fie momentul să discutăm despre interdicția și desființarea lor” (Gabrielle Bouchard)

După izbucnirea unor reacții aprinse pe rețelele de socializare, cu sute de comentarii negative în valuri, inclusiv din partea multor femei, Gabrielle Bouchard a bătut în retragere și chiar și-a șters respectiva postare. Internauții mai agresivi nu s-au sfiit să spună că postarea feministei din Canada denotă frustrarea și nefericirea din viața ei personală.

Președinta Federației canadiene de femei, Gabrielle Bouchard, solicită interzicerea relațiilor dintre barbați și femei!!!!, Foto; captură video youtubeloading...


loading...Comments

comments

About The Author