Procurorul general spune lucruri trăsnite: O fată de 13 ani are discernământul necesar pentru a accepta un act sexual!?

Un mesaj deosebit de periculos a șocat opinia publică în aceste zile în mediul virtual. Procurorul general al României, urmașa lui Augustin Lazăr, Gabriela Scutea: Un copil de 13 ani are discernământul necesar pentru a accepta un act sexual.

Stai și te întrebi, pe bună dreptate, încotro ne îndreptăm de o bună bucată de vreme, după atâta manipulare și îndoctrinare a populației cu privire la o falsă imagine creionată sistemului de justiție din România. O imensă mașină de propagandă din mass media, din zona politică și din zona așa zisei societăți civile, prin intermediul activiștilor din diverse ONG-uri, a spălat în ultimele două decenii creierii românilor pe bandă rulantă.

Voi vedeți înspre ce ne îndreptăm? Îi întreb pe ăștia, pe fanaticii cu “justițea” și referendumul Plăvanului, pe susținătorii Luluței, pe cei ai lui Augustalin, și ai altor specimene de acest gen din magistratură… cu nume de fructe exotice și activități cu aromă de lume interlopă. Vă place spre ce lume dementă ne îndreptăm?

„Consiliul (Superior al Magistraturii), în ansamblu, poate să dispună, cum se spune aici, dacă am avea o infracțiune împotriva vieții sexuale și într-un caz ipotetic, minora de 13 ani a plecat de acasă, de mai mult timp, și-a început viața intimă, poate chiar are… nu știu… e un caz foarte nefericit și dus la extrem, poate a avut experiențe sexuale soldate cu nașteri sau alte forme de procreare, în acel moment, care este marja de apreciere a unei declarații, cum se propune aici, că a fost un raport sexual consimțit sau nu?”, a afirmat Gabriela Scutea într-o înregistrare video ce poate fi accesată pe site-ul Consiliului Superior al Magistraturiiloading...


loading...Comments

comments

About The Author