#Rezist are un nou slogan: “Fără bani, fără valută, nu mai iese nici o sută!”. Cine îi ia lui Bot pâinea de la bot?

#Rezist are un nou slogan: “Fără bani, fără valută, nu mai iese nici o sută!”. Cine îi ia lui Bot pâinea de la bot?

Cine s-ar fi gândit vreodată că o să vină atât de repede timpurile când lui Mălin Bot i se vor îneca toate corăbiile? Cândva pe cai mari, cu o incredibilă forță mobilizatoare, Mălin Bot nu mai reușește acum să aducă în stradă nici măcar oamenii care promit pe rețelele de socializare că vor fi prezenți în stradă.

Din 2600 de TFL-iști cât își confirmaseră prezența pe pagina evenimentului pentru mobilizarea la protest, abia sub o sută de participanți și-au făcut apariția lângă Mălin Bot.

„marele„ protest organizat și promovat de fostul jurnalist Bot se pare că este iarăși un mare FÂS.
Din cei peste 2.600 care și-au confirmat prezența, nu sunt mai mult de 50 – 60 de maimuțoi în Piața Victoriei.„, scriu cei de la Spune si TU NU #rezist

Despre noile conflicte ale lui Mălin Bot cu foștii săi companioni din mișcarea Rezist s-a dus vestea în toate zările, mai cu seamă după ce Angi Șerban și-a aruncat frustrările cu tot cu fragmente de șaorma în freza lui Bot:

“A pierdut (BOT) 1500€ pe Patreon și e disperat. S-a luat și de Ramona Ursu săptămâna trecută. Nu mai are subiecte și a început sa inventeze(nu ca nu mintea şi inventa și inainte) cu nerușinare. Eu va sfătuiesc sa-i tufeți niște procese, rahatului. Nu-l mai tolerați.

A venit la mine în Piață săptămâna trecută să-mi spună ca dacă am ceva sa-i comunic despre el, sa-i spun în față, sa nu mai scriu pe Facebook. Din secunda în care am început sa-i spun în față n-au durat încă 5 secunde pana când a ajuns la semafor. Fugea cu paie pe spinare. I-am dat să sară. Sa-l mai prind că mi se adresează, că-l ia dracu’! E bolnav și rău intenționat. Eu nu știu aia care donează pt el..

După peste 1 an de zile de nimic, tot mai crezi ca faci vreo brânză daca-i dai bani unei lepre? În loc sa investească în proiecte care chiar se întâmplă, investesc în mahalaua ăluia. Îmi e rușine cu ăştia, mă crezi? Si-a plimbat iubita mai tânără cu 20 de ani (iubita prietenului lui de la TM, de fapt) pe banii diasporei care crede ca face el rahatul praf, în toată Europa. O sa o zic pe asta cu toate riscurile: Multă lume proastă. Sa ții un vierme din ăsta pe picior mare și el sa f*tă puștoaice pe banii tai și sa bage la maț, iar tu sa crezi ca schimba pe dracu’ sa-l ia e genul ăla de motiv pt care-mi vine să-mi schimb cetățenia.„”a scris Angi Serban pe facebook

PS: Acesta este un pamflet și trebuie privit ca atareloading...


loading...Comments

comments

About The Author