Un alt “revoluționar” Rezistent care spune că-i pute ciuma roșie, dar căreia în trecut îi recita ode pupincuriste

Cine sunt cei care se bat acum cu fundul de pământ ca niște țânci răsfățați în fața unei vitrine pline cu jucării sau cu dulciuri, urlând cât îi țin bojogii să se dea jos “Ciuma roșie” pentru a se urca ei în vitrină?

Al dracului treabă e că în ultima vreme tot descoperim că tocmai acești lătrăi de stradă suferă mai tare de “roșu în gât” față de cei pe care îi reclamă ei. Ghici unde era un alt “revoluționar” Rezistent care spune că-i pute ciuma roșie, dar căreia în trecut îi recita ode pupincuriste.

Alături de o altă gingașă făptură feminină, cuprinsă de emoția vibrantă a rostirii de versuri pupincuriste dedicate savantului de renume mondial al neamului, Elena Ceaușescu, cine credeți că mai era? Floriiiiiiiiin Căcălineeeeeescu….

Așa carevasăzică…
Bolșevicii adevărați sunt precum curvele satului: pun primele mâna pe nuia să scoată curvele din sat, probabil pentru că urăsc concurența.

Bolșevicărâia PRO: Silviu Brucan, Lucian Mîndruță, Florin Călinescu, Andreea Esca, Andrei Gheorghe, Tudor Chirilă & comp.

Un alt "revoluționar" Rezistent care spune că-i pute ciuma roșie, dar căreia în trecut îi recita ode pupincuriste, Foto: facebook
Un alt “revoluționar” Rezistent care spune că-i pute ciuma roșie, dar căreia în trecut îi recita ode pupincuriste, Foto: facebook

#bolșevici #progresisti #ipocrizie #minciuna #manipulare

Nici o contrapropagandă nu poate fi mai eficientă împotriva “valorilor europene” decât cea pe care o face fostul bolșevic Mihai Șora, actual progresist reinventat ca revoluționar dornic de “progres” și “oameni noi”.


Când vezi cum se opintește Șora să promoveze UE, n-ai cum să nu-ți amintești că stelele galbene erau cândva promovate tot de el în trecut, dar nu pe fundal albastru, ci pe unul roșu… , Foto: facebook

Când vezi cum se opintește Șora să promoveze UE, n-ai cum să nu-ți amintești că stelele galbene erau cândva promovate tot de el în trecut, dar nu pe fundal albastru, ci pe unul roșu…loading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
O judecătoare o ironizează pe Kovesi: "Si uite asa sarim etapele de meritocratie si ne trezim in competitia de procuror general al PE. Nu e corect."
O judecătoare o ironizează pe Kovesi: “Și uite așa sărim etapele de meritocrație și ne trezim în competiția de procuror general al PE. Nu e corect.”

Interviul acordat la Europa FM Andreei Esca se pare că nu este de bun augur pentru Kovesi. În afara faptului...

Închide