USR nu renunță nici măcar în ruptul capului la manipulare: “Unul din 10 copii născuţi în România are o mamă minoră”

Foto: captura cdep.ro

Cristina Iurişniţi, deputat USR, cea mai fanatică susținătoare a educației sexuale, disimulată mai apoi sub numele de “educație pentru sănătate” după ce-au constatat că românii conservatori n-au primit prea bine ideologia de gen, egalitatea de gen, conceptele și standardele de educație sexuală elaborate și recomande de către OMS (Organizația Mondială a Sănătății), atacă din nou la baionetă pentru promovarea acelorași fecale ideologice ambalate acum într-o altă formă mai … soft.

Redăm un fragment din declarația de presă de luni, 20 iulie 2020, a deputatei USR Cristina Iurişniţi:

“Educaţia pentru sănătate: De la normalitate, decenţă şi precauţie, până la extremism şi manipulare. Cifre alarmante, autorităţile caută încă soluţii.

Unul din 10 copii născuţi în România are o mamă minoră.(…)

Educaţia pentru sănătate a devenit un imperativ pe agenda publică din România. (…)

Evident, în impostura care a caracterizat ani la rândul parlamentarii ultra-conservatori din vechile partide politice, din dorinţa de a capitaliza politic, au amendat în Parlament Legea 45/2020, schimbându-i denumirea din „Educaţie pentru sănătate sexuală” în „Educaţie sanitară”, introducând obligativitatea acordului părinţilor pe baza căruia copiii să aibă acces la aceste ore.”, se arată în declarația de presă a deputatei USR, Cristina Iurişniţi

Lupta nu s-a sfârșit. USR-iștii și alte forțe neomarxiste care materializează de cele mai multe ori o agendă politică la ordin extern, din afara României, vor readuce mereu și mereu pe tapet aceste subiecte până ce vor reuși ceea ce și-au propus. Dacă societatea românească nu va rămâne vigilentă, mereu în alertă, cu ochii larg deschiși precum iepurii de câmp, copiii României ar putea cădea din nou pradă programelor de pervetire și de îndoctrinare cu cele mai mizerabile ideologii și concepte social-politice pe care le promovează așa numiții progresiști din zilele noastre.

Este o luptă între bine și rău, iar din păcate ultimele decenii ne arată că răul a cam început să triumfe…loading...


loading...Comments

comments

About The Author