(VIDEO) Suedezii din Filipstad: “Asistăm la o înlocuire de populație. Puteți crede orice doriți, însă asta e concluzia și cu acest fenomen ne confruntăm”

Suedia dă semne că nu mai suportă multiculturalismul băgat cu forța pe gâtul populației prin deciziile aberante și antinaționale ale liderilor politici regionali.

După valurile de violențe, soldate inclusiv cu violuri sau chiar crime, familii întregi de suedezi își bagă picioarele în el de multiculturalism și își iau lumea în cap, părăsindu-și locurile natale unde au trăit generații întregi ale strămoșilor lor, pentru a se muta în zone mai liniștite, unde încă nu a ajuns invazia de “refugiați”.

Jim Frölander, care are în atribuțiile funcției sale dintr-un orășel suedez Filipstad de circa 10.000 de locuitori responsabilități legate de integrarea acestor “refugiați”, declara nonșalant:

“Asistăm la o înlocuire de populație. Puteți crede orice doriți, însă asta e concluzia și cu acest fenomen ne confruntăm”

Sătui de violențele, crimele, violurile și incapacitatea de integrare a “refugiaților” în societate, populația suedeză își părăsește locurile de baștină, refugiindu-se în alte locuri mai liniștite din Suedia, sau chiar migrând la rândul lor în alte țări neatinse încă de invazia “refugiaților”.loading...


loading...Comments

comments

About The Author

Campanie Huawei Psmart

Citește articolul precedent:
Fete din România, de la numai 50 de km de Caracal, erau vândute în SUA și Mexic de către un clan mafiot
Fete din România, de la numai 50 de km de Caracal, erau vândute în SUA și Mexic de către un clan mafiot

Odată cu rostogolirea în presa din România a cazului de la Caracal se scot la lumină și alte situații de...

Închide