Daca doriti sa afisati reclama dvs. pe site-ul nostru va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de email: admin @ conspiratii.info sau prin intermediul paginii noastre de Facebook  www.facebook.com/conspiratii.info

Site-ul Conspiratii.info va ofera o gama diverse de metode de promovare in mediul online. Pentru detalii suplimentare sau alte intrebari ne puteti contacta prin intermediul formularului de contact de mai jos.

Iata ce cuprinde oferta noastra pentru promovare online:

  • bannere publicitare
  • advertoriale
  • concursuri sau promovarea unor evenimente
  • link-uri sau cuvinte cheie catre site-ul sau afacerea dumneavoastra

Pozitia pe site a bannerelor si dimensiunile acestora pot fi modificate in functie de preferintele dumneavoastra in urma unei discutii de comun acord si in functie de disponibilitate.

Banner in header 728 x 90 – aceasta este pozitie este permanent vizibila pe site-ul nostru indiferent de pagina sau postarea accesata de catre utilizatori.

Banner in sidebar 300  x 250 – pozitia acestuia poate fi schimbata in functie de preferintele dumneavoastra in urma unei discutii de comun acord si in functie de disponibilitate.

Banner in interiorul articolului 336 x 280 – oferim doua optiuni de implementare in articole: sub titlul articolului si la sfarsitul acestuia.

PS: Plata se face prin PayPal sau prin transfer bancarloading...


loading...