Ai fost martorul unui eveniment sau ai fotografiat ceva interesant care poate deveni o stire sau un articol? Conspiratii.info il va publica!

Completați câmpurile obligatorii.

Daca te identifici si tu cu mesajul promovat de noi, poti sa contribui activ la dezvoltarea acestui proiect.

Vrei să faci parte din echipa Conspiratii.info? Te poți implica :
– voluntariat în cadrul redacției Conspiratii.info
– fotoreporter in orasul tau
-corespondent

 1. Scrie articole de opinie si trimite-ne textele tale la conspiratii@conspiratii.info pentru a putea fi publicate.
 2.  Tradu in limba romana articole sau stiri de pe diverse adrese de internet straine pe care le urmaresti regulat si care nu sunt prezente si in spatiul virtual romanesc. Trimite aceste traduceri la conspiratii@conspiratii.info impreuna cu sursa lor.
 3. Daca cunosti persoane care scriu sau care doresc sa scrie si a caror conceptii si credinte ne fac sa fim de aceeasi parte a baricadei informationale convinge-le sa se alature Conspiratii.info.
 4. Adauga pe blogul tau sau posteaza pe grupurile de discutii, retelele de socializare si pe forumurile unde esti inscris legaturi catre articolele Conspiratii.info. Posteaza in mediul virtual texte preluate de pe aceasta adresa si mentioneaza mereu sursa Conspiratii.info pentru a contribui activ si direct la mediatizarea site-ului.
 5. Afiseaza pe adresa ta de internet, pe blogul tau, o legatura catre proiectul Conspiratii.info. Arata in acest fel atasamentul tau fata de media alternativa, fata de un concept de viata binedefinit, fata de cealalta fata a realitatii. Arata celorlalti ca esti un spirit rebel si liber intr-o lume uniformizanta.
 6. Esti ofensat de vreun articol de pe site-ul nostru? Exprima-ti parerea cu argumente pertinente si lasa-ne si pe noi sa stim ce anume te-a ofensat? Suntem dispusi sa acordam oricui se simte ofensat de vreun material de pe site-ul nostru dreptul la replica.
 7. Faci parte dintr-o minoritate etnica din Romania si ai cetatenia romana? Scrie articole de opinie si trimite-ne textele tale la conspiratii@conspiratii.info pentru a putea fi publicate.

Vrem sa specificam de la bun inceput ca initiativa noastra este apolitica si nu am simpatizat si nici nu simpatizam cu nici o grupare politica. Scopul nostru este doar acela de a trezi sentimentele patriotice ale romanilor, de a-i face sa-si iubeasca tara, sa-si iubeasca neamul, valorile culturale, istorice si spirituale ale poporului roman. Noi nu suntem nici filo-rusi, nici filo-americani, ci doar filo-romani. De aceea singurul nostru interes este acela de a promova doar ceea ce am pomenit mai sus.

Daca si voi impartasiti aceleasi idei ca si noi va puteti implica si voi, ori prin a scrie articole, ori puteti sa ne trimiteti materiale pe care le considerati interesante,imagini, videoclipuri, ori daca sunteti priceputi la grafica am avea nevoie de diferite ilustratii, logo-uri, etc

Conspiratii.info va ofera tuturor celor pasionati de jurnalism, fotografie, politica sau celor preocupati de situatia social-politica a tarii ocazia de a publica articole pe site-ul nostru si oportunitatea de a deveni colaboratori. Scopul nostru principal este acela de ne extinde echipa editoriala, oferind cititorilor nostri informatie cat mai diversificata si cat mai utila.

Oferim prioritate la publicare tuturor colaboratorilor care abordeaza tematica unionista sau patriotica.

Cerintele noastre

 • Sa fiti capabili sa va exprimati cursiv si coerent in scris
 • Sa scrieti corect din punct de vedere gramatical
 • Preferam textele scrise fara diacritice pentru a nu exista conflicte sau incompatibilitati cu anumite platforme de utilizare sau browsere diferite pe care le folosesc cititorii nostri
 • Cunostinte minime in utilizarea internetului
 • Sa creati articole orginale sau in anumite cazuri, sa traduceti si sa adaptati articole preluate din presa internationala
 • Sa va promovati propriile articole pe retelele de socializare sau pe forumuri

Ce oferim colaboratorilor

 • posibilitatea de a-si promova articolele in reteaua proprie de socializare si de a se face cat mai cunoscuti publicului larg
 • promovarea in timp ca editor pentru cei care scriu articole de calitate si atrag un numar cat mai mare de vizualizari
 • cooptarea in proiectele actuale sau viitoare ale Conspiratii.info

Completati formularul de contact de mai sus.

Va asteptam in echipa noastra!loading...


loading...